Taboada CF

Mellores Portomarin-Taboada

Mellores Portomarin-Taboada Empty Mellores Portomarin-Taboada

Mensaje  amamaramoure Mar Abr 24, 2012 9:48 pm

Importante victoria para afrontar o decisivo partido do domingo diante do Páramo.O primeiro tempo foi de dominio visitante q se foi o descanso cun claro 1-3 pero na segunda parte os locais foron dominadores e acadaron o 2 gol e puxeron e apuros o Taboada pero o final aguantouse e o eequipo acadou os 3 puntos.Os mellores:

Moski,o desatascador, q acadou 2 goles q deron tranquilidade.
Guerra, participativo e amosando calidade.
Nico, bo traballo no medio.

Bueno achegase o dia D (definitivo ou casi), non queda outra q gañar ou gañar pois o empate de moito non serviria a ningún dos dous e o beneficiado seria o Pastoricense q leva unha racha impresionante, mesmo foi o único q lle logrou gañar o lider no seu campo,a verdade q o lemos baixou bastante nestes últimos partidos(derrota co Páramo,Outerio e Pastoricense ) o q non beneficiou en nada o Taboada.Pero a liga segue e agora toca agarrarse os machos de eiqui o final e a ver si hai sorte.
Partido vital para os dous.O Páramo é un equipo con oficio e ben colocado no campo, importante xogar con sentidiño e concentrados en defensa, sen complicarse e se hai q mandar o balón a Cobas mandase q xa se irá buscar pero non dar facilidades.O Taboada algún gol vai marcar así que a non encaixar.

Importante o domingo estar co equipo asi que todos A MEDELA e a por eles (no bo sentiod da palabra,pois),GRANDE TABOADA,GRANDISIMO DIRIA.

amamaramoure

Cantidad de envíos : 100
Puntos : 5333
Fecha de inscripción : 20/04/2010

Mellores Portomarin-Taboada Empty Re: Mellores Portomarin-Taboada

Mensaje  Roi Rigueira Miér Abr 25, 2012 6:12 pm

Partido igualado no Chao da Poza ante un rival que se xogara sempre así non creo que estivera onde está. Na primeira parte dominamos claramente e tivemos ocasións ante un rival que só se achegou a balón parado e que meteu gol nunha xogada afortunada. Na segnnda parte seguiuse na mesma tónica de dominio ata que o árbitro pitou unha máis que dubidosa xogada que os meteu no partido de novo, e de aquí ó final sufriuse máis polo apretado do marcador que polas ocasións en sei do Portomarín. Os mellores:

1º Moski, 2 goles e levando sempre perigo.
2º Guerra, meteu o 1-3 e aportou moito en defensa ó final do partido.
3º Damián, moi ben no lateral.

Agora vén o partido dos partidos. Un Taboada-Páramo no que os dous equipos teñen opcións serias de colocarse en moi boa posición para as dúas derradeiras xornadas. O empate non creo que nos vala a ningún dos dous, pero a quen seguro que non nos vale e a nós, así que temos que tratar de sair a polo partido desde o minuto 1. Eles son un equipo forte, veterano, experto e con perigo, pero se atrás estamos finos algún gol seguro que conseguimos marcar, así que sair metidos desde o inicio. Non cabe dúbida de que A Medela debería estar chea a reventar, así todo será menos complicado. Forza Taboada CF!! Gañar e esperar. E rezar.