Taboada CF

Mellores Taboada-Viveiro (copa)

Mellores Taboada-Viveiro (copa) Empty Mellores Taboada-Viveiro (copa)

Mensaje  amamaramoure Lun Jun 10, 2013 8:58 pm

Outro partidazo épico do Taboada pois remontou un 1-3 a falla de 20 minutos, a todo un Viveiro q amosou ser un formidable equipo, para rematar gañando por 5-3.O partido foi moi entretido con 2 equipos q non especulaban e buscaban a victoria e cun futbol de moita calidade.Os visitantes estiveron máis acertados cara a portería e chegaron a poñerse con un claro 1-3 o seu favor e cun gran contratempo para os locais q se quedaran sin o Moski por lesión,así coma una arbitraxe q os estaba a perxudicar moito.Pero a partir do minuto 70 chegou a tolemia e os locais apretaron moitismo , amosando un espectacular estado físico, e desarbolaron por completo o seu rival para delirio dunha afizón q non daba creto o q acontecia.E S P E C T A C U L A R.
Destacar a todo equipo q non se deu por vencido en ningún momento.Este grupo está amosando q non se merecia o descenso pero as lesións e o infortunio non estiveron da súa parte.A afizón de 10 tamén animando en todo momento e saboreando o trunfo logo de tanto tempo sin acadalo.
O domingo espera o desenlace desta edición da copa contra un gran rival como é o Ribadeo e q vai rexistrar un gran ambientazo xa q se celebra ó lado da casa nada menos q en Chantada.A superficie non é a mais favorable para o xogo do equipo pero con gañas SI SE PODE OLEOLE OLE.