Mellores Taboada CF-Alfoz

2 participantes

Mellores Taboada CF-Alfoz Empty Mellores Taboada CF-Alfoz

Mensaje  Roi Rigueira Lun Abr 16, 2012 5:49 pm

Partido complicado que sacamos adiante facendo gala dunha gran efectividade de cara a gol. A pesares de saltar ó campo perdendo 0-1 nunca lle perdemos a cara ó partido e xa conseguimos remontar antes do descanso. Na segunda parte fomos superiores e ampliamos xustamente o marcador. Os mellores:

1º Poyán, gran traballo no medio do campo.
2º Fabricio, cada día que pasa está mellor, enorme.
3º Pablo, un central non mete dous goles tódolos días, grande tarzán.

Agora toca derbi, en Portomarín, un equipo que xa nos puxo en serios apretos no partido da Medela, asique imos sobre aviso. Teñen moita calidade asique hai que ir moi metidos para traer os tres puntiños que nos permitan seguir na loita cos mellores. Esta semana é clave. Forza Taboada CF!!

Roi Rigueira

Cantidad de envíos : 150
Puntos : 5785
Fecha de inscripción : 26/03/2009

Mellores Taboada CF-Alfoz Empty Re: Mellores Taboada CF-Alfoz

Mensaje  amamaramoure Lun Abr 16, 2012 8:05 pm

OUTRA MANCIÑA NA MEDELA.Partido máis igualado do q indica o marcador ante un rival q presionou moi ben e con moita calidade adiante.O Taboada estivo moi floxo en defensa e a pesares dos cambios feitos polo adestrador,con bo criterio por certo,estes non surtiron moito efecto pois seguiuse na mesma linea en defensa.A diferencia estivo en q os locais teñen moitisima calidade e definiron mellor ante o gol.O q si é de destacar q o equipo sempre pelexou ata o final tanto co marcador en contra coma a favor.Os mellores:
- Poyán, moi ben tanto defendendo coma creando xogo.
- Pablo, ainda q floxo en defensa( si él non está acertado o equipo resintese moito) moi ben en ataque con 2 golazos de cabeza( algo inusual no equipo).
- Rios, está nun momento doce de xogo,amosando moita calidade.

A próxima parada ainda q a priori non o pareza vai ser moi complicada, campo reducido,partido de rivalidade ante un equipo q esgota a suas posibilidades na categoria e con xente boa adiante.Moito ollo q pode ser un partido trampa, defensa, defensa e metidos dende o principio e si non se pode tocar moito non complicarse e balón para arriba q aí hai calidade para definir.VAMOS EQUIPO QUE XA SO QUEDAN 4 FINAIS.Nesta xornada hai enfrentamentos importantes: Alfoz-Páramo, lemos-pastoricense,burela-outeiro.SISISISI ESTE ANO A POLO MEDRÍ.