Taboada CF

Mellores Taboada CF-Castro

Mellores Taboada CF-Castro Empty Mellores Taboada CF-Castro

Mensaje  Roi Rigueira Lun Ene 16, 2012 11:14 pm

Partido igualadísimo na primeira parte, na que ninguén foi quen de crear ocasións. Na segunda parte quizais cremos máis na victoria, e acadámola con dous moi bos goles. Con 2-0 no marcador non podemos conceder a ocasión que supuxo o 2-1 porque supón pasar 5 minutos de agobio sen necesidade. Os mellores:

1º Guerreiro, quizais non foi o seu mellor partido, pero golazo e asistenciaza.
2º Andresiño, cada vez que sae cumpre, e amáis marcando.
3º Víctor, gran partido.

Toca agora render visita ó segundo clasificado, que atravesa un gran momento de forma. De todos modos, se facemos as cousas ben teremos oportunidade de traer os puntos en xogo. Forza Taboada CF!!

Roi Rigueira

Cantidad de envíos : 150
Puntos : 5785
Fecha de inscripción : 26/03/2009

Mellores Taboada CF-Castro Empty Re: Mellores Taboada CF-Castro

Mensaje  amamaramoure Mar Ene 17, 2012 4:34 pm

Partido igualado na 1ª metade con poucas ocasións.Na 2ª o dominio foi local e así chegaron os goles, dúas xenialidades de Guerreiro q sentenciaron o partido ainda q se sofrira un pouco ó final.Importante comenzar a 2ª volta gañando.Os mellores:
- Guerreiro, q clase! outro golazo e unha asistencia.
- Poyán, bo traballo no mediocampo.
- Andresin, aproveita ben os poucos minutos q sae, moi activo e acadando un gol.

O próximo partido si vai ser complicado pois estase amosando como o rival máis forte xunto co Lemos.Un equipo moi ordenado e moi moi fisico polo tanto vai ser un partido de moitisimo desgaste e de pelexa, de collóns.A ver q pasa pois hai pouco q perder e moito q gañar.Por loita q non sexa. ¡CON COLLÓNS OSTIA!